De anderhalve meter economie, vraagt een andere manier van je leiderschap

Het digitale tijdperk heeft zich al langere tijd aangediend en de huidige 1,5 meter economie dwingt ons nog meer tot een andere manier van werken. Steeds meer dringt het tot ons door dat dit de nieuwe werkelijkheid wordt. Dit maakt een effectieve manier van je leiderschap belangrijker dan ooit. Herken je het gemis van contact met je team, soms het gevoel van ongemak én lukt het niet altijd om elkaar goed te begrijpen online? Tel daarbij op dat de omstandigheden van je medewerkers thuis niet altijd de ideale thuiswerkplek vertegenwoordigen en je hebt makkelijk ruis op de lijn. Wil je graag je medewerkers helpen om hun werk goed te doen? Om het meeste uit je medewerkers te halen, moet je als leider nieuwe competenties ontwikkelen.  Alleen op die manier kun je een sleutelrol blijven spelen naar meer wendbaarheid en het succes van je medewerkers en het bedrijf.

Werkwijze

Het programma bestaat uit zes intensieve én interactieve online bijeenkomsten, waarvoor slechts beperkte voorbereiding nodig is en goed te combineren zijn met een volle agenda.

Tijdens de bijeenkomsten wordt er een  mooie combinatie gemaakt van theorie en praktijk. Je leert o.a. hoe je in een online omgeving medewerkers motiveert, moeiteloos moeilijke gesprekken voert, kunt beïnvloeden in een ongrijpbaar krachtenveld en de kracht van een veranderverhaal. Je krijgt tools en handvatten aangereikt die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Er is volop gelegenheid om te discussiëren over vraagstukken waar ook andere leiders tegenaan lopen.

Na deze leergang:

  • Ervaar je tijdwinst
  • Vergroot je het plezier in het online contact
  • Weet je slimmer te werken in plaats van harder
  • Heb je een nieuw leiderschap repertoire ontwikkeld
  • Haal je het beste uit je medewerkers en jezelf

Doordat je samenwerkt met andere leiders vergroot jij je blikveld en neem je waardevolle ervaringen uit de buitenwereld mee in je eigen organisatie. Hierdoor kan jij in tijden van transitie impact maken als leider.

Executive Education

Het programma is samengesteld door de beste deskundigen op het gebied van leiderschap in de digitale wereld. Zij verzorgen, samen met de trainers uit het bedrijfsleven, een programma van hoog niveau met een duidelijke vertaling naar jouw praktijk.

Interessant voor:

  • (Informele) leiders
  • Agile coaches en Product Owners
  • Projectmanagers

Na het succes van onze vorige trainingen en de grote vraag. Start de volgende leergang op 8 februari.

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!

    * = verplicht veld