Wil jij als leider de volgende stap in je ontwikkeling maken?

Heb jij als ervaren of beginnend leider het idee dat je meer voor je team zou willen doen maar dat je niet zo goed weet hoe? Of dat je graag een volgende stap wilt maken en goed beslagen ten ijs wilt komen? Je kunt je aanmelden voor onze open trainingen of een afspraak maken voor een individueel coachingstraject. Zie voor meer informatie de verschillende onderwerpen hieronder:

-online- Leiderschap in de digitale wereld

De anderhalve meter economie, vraagt een andere manier van je leiderschap! Herken je het gemis van contact met je team, soms het gevoel van ongemak én lukt het niet altijd om elkaar goed te begrijpen online? Als leider moet je nieuwe competenties ontwikkelen om een sleutelrol te blijven spelen naar meer wendbaarheid en het succes van je medewerkers.

Na deze online leergang:
• Ervaar je tijdwinst en vergroot je het plezier in online contact
• Weet je slimmer te werken in plaats van harder
• Haal je het beste uit je medewerkers en jezelf

Persoonlijk Leiderschap

Leer vanuit persoonlijke kracht te werken om je impact als leider te vergroten.
In deze opleiding krijg je inzicht in je eigen handelen. Je leert hoe je dit kunt veranderen om je effectiviteit en impact te vergroten.

Coaching

Haal het beste uit jezelf en creëer nieuwe kansen via een zorgvuldig samengesteld coachingstraject.

Creëer een aanspreekcultuur

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de managers het geven van feedback voor zich uit schuift. Men weet wel dat het op de lange termijn beter is om iemand feedback te geven, maar toch doen we dat minder vaak dan we eigenlijk zouden willen.

 

Supervisie

Gebruik de ervaring en kracht van een senior leidinggevende en gelijkgestemde vakgenoten voor je eigen ontwikkeling.

Presenteren met Impact

Geef je regelmatig presentaties en wil je weten hoe je de impact van je presentatie kunt vergroten? Spreken in het openbaar is het een vak apart en als ongeoefende spreker is het in zo’n situatie niet makkelijk om de eigen ideeën en standpunten effectief over te brengen. Als je hier sterker in zou willen staan, dan is deze training zeker van toegevoegde waarde voor jou.  Door het gebruik van verschillende werkvormen leer je de belangrijkste zaken om vanuit je eigen authenticiteit een sterke en impactvolle presentatie neer te zetten.