Wil jij als assistent meer impact maken? Hoe zet je jezelf neer in de organisatie? Om als assistent blijvende waarde te kunnen toevoegen aan de daadkracht van diverse managementlagen in jouw organisatie, is het essentieel dat je effectief leiding kunt geven aan jezelf en je eigen ontwikkeling. Als je volledig in je kracht staat, kun je jouw unieke talent volledig benutten om te beïnvloeden, te sturen en te overtuigen.

Het Leiderschap Ontwikkelhuis biedt een unieke 5-daagse training waar je intensief werkt aan het vergroten van jouw persoonlijke kracht en impact als Executive/Personal/Management Assistant. Je ontwikkelt om die volwaardige businesspartner te zijn! Jouw effectiviteit als businesspartner hangt niet alleen af van ruimte die je krijgt, maar vooral ook van de ruimte die je zelf wil én durft te pakken.  Je vergroot je stijlflexibiliteit, leert te vertrouwen op je eigen authentieke keuzes en weet het potentieel in jezelf en anderen te benutten.

Jetty de Hoop, een passievolle trainer, zal jou met warmte en humor uitdagen die extra stap te zetten buiten je comfortzone. Dit doet ze samen met Yvonne van Schaik, die met haar 30 jaar ervaring als Executive Assistant in internationale corporates sprankelend en kwetsbaar trainingen geeft.

Wat levert deelname op?

  • Je durft te vertrouwen op authentieke keuzes.
  • Je hebt zicht op je persoonlijke leiderschapskwaliteiten.
  • Je bent in staat anderen op effectieve wijze aan te spreken op gedrag.
  • Je bent in staat verantwoordelijkheden te begrenzen.
  • Je laat meer stijlflexibiliteit zien.
  • Je krijgt inzicht in je eigen gedragspatronen en weet belemmerende overtuigingen om te zetten in effectief gedrag.
  • Je ontwikkelt een ontwikkelplan met uitdagende doelen voor de komende jaren.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de 5-daagse training vindt een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij reflecterende vragen gesteld worden zodat je je doelen goed scherp hebt.

Buddy

Tussen de dagen door werk je met een buddy uit de ontwikkelgroep, als klankbord en om je persoonlijke ontwikkeling aan te moedigen en uit te dagen. Je buddy krijgt opdrachten mee om samen met jou je leerervaring te verdiepen.

Training on the job

Na dag 5 komt 1 van de trainers naar jouw werk. Afhankelijk van jouw leerdoel wordt dit bezoek vormgegeven. Bijvoorbeeld een 3-gesprek met (1 van) jouw manager(s).

Het stelt je in staat op professionele manier te communiceren hoe jij jouw leerdoel wilt realiseren, welke support jij nodig hebt vanuit je omgeving en wat de synergie voor de samenwerking is.

Inhoud van het programma

Dag 1:  Ik als businesspartner

Dag 2:  Ik en de business

Dag 3:  Ik en mijn omgeving

Dag 4:  Ik zorg goed voor mijzelf

Dag 5:  Theater van de dag

Doelgroep

Je bent van harte welkom voor onze training als je over minimaal 3 jaar werkervaring en een HBO werk- en denkniveau beschikt.

Doorlooptijd, data, kosten en locatie

Deze 5-daagse training bestaat uit 5 losse trainingsdagen. We werken graag in kleine groepen van maximaal 12 personen.
Er start een groep zodra er 6 deelnemers zijn.

De kosten bedragen voor het gehele programma 3.275,- euro exclusief Btw.  In de prijs zijn de arrangementskosten en het opleidingsmateriaal inbegrepen.
De 5-daagse training wordt gegeven in Doorn.

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!

    * = verplicht veld