Persoonlijk Leiderschap voor leiders

Wil jij je impact als leidinggevende vergroten door te werken aan je Persoonlijk Leiderschap? Om richting te kunnen geven aan de ontwikkeling van anderen is het essentieel dat je effectief leiding kunt geven aan jezelf en je eigen ontwikkeling. Het Leiderschap Ontwikkelhuis biedt een unieke training waar je intensief werkt aan het vergroten van jouw persoonlijke kracht en impact als leider.  Als jij je vakmanschap, zelfvertrouwen en zelfkennis wilt laten groeien en tevens je persoonlijk leiderschap wilt versterken dan is deze training zeker van toegevoegde waarde voor jou.

Wat levert deelname op?

  • Je wordt zelfverzekerder en durft meer te vertrouwen op eigen en authentieke keuzes.
  • Na de training kun je meer stijlflexibiliteit laten zien en kun je meer bijdragen aan de ontwikkeling van anderen.
  • Je hebt meer inzicht in je eigen gedragspatronen en je kunt belemmerende overtuigingen loslaten.
  • Je hebt een ontwikkelplan voor de komende jaren waardoor je je effectiviteit als leidinggevende in (werk) situaties kunt vergroten.
  • Het opgebouwde netwerk met vakgenoten zorgt voor een constante leerervaring.

Voorafgaand aan de training vindt er een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij reflecterende vragen gesteld worden zodat je als deelnemer jouw ontwikkeldoelen scherp hebt. Na de vier trainingsdagen vindt er een afsluitend coach gesprek plaats . In dit gesprek reflecteer je op de trainingsdagen en sta je stil bij de integratie van de inzichten naar de praktijk. Gedurende de dagen wordt er gewerkt met een variatie aan werkvormen zoals ook creatieve en intuïtieve vormen. Denk hierbij aan levensloop, systemisch werken, kernkwaliteiten en transactionele analyse. Op de vierde trainingsdag geeft actrice en coach Izaira Kersten een workshop Presenteren. Deze actieve workshop zorgt ervoor dat iedereen met meer plezier voor een groep staat en zijn of haar persoonlijke verhaal geloofwaardig kan vertellen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse werkvormen die een positieve en ondersteunende sfeer creëren, zodat iedereen bewust wordt van zijn of haar persoonlijke, krachtige manier van presenteren. Je sluit de training af met een ontwikkelplan.

Inhoud van het programma

Intakegesprek

Dag 1: Persoonlijk Leiderschap

Dag 2: Ik en de ander

Dag 3: Ik en de organisatie

Dag 4: Aan de slag met je doelen

Afsluitend coachgesprek

Doelgroep

Leidinggevenden met een afgeronde HBO of WO opleiding met enkele jaren werkervaring.

Studiebelasting

De opleiding omvat vier werkdagen. We verwachten dat je je huiswerkopdrachten maakt ter voorbereiding op de opleidingsdagen. Dit neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Doorlooptijd, data, kosten en locatie

Startmoment 2021:

Start nieuwe serie trainingen januari, data: 14 januari, 11 februari, 17 maart & 14 april.

De kosten bedragen voor het gehele programma 2.950,00 euro inclusief arrangementskosten en exclusief BTW.
In de prijs is het opleidingsmateriaal inbegrepen.

Het Leiderschap Ontwikkelhuis werkt alleen met trainers die de rol als leider als geen ander verstaan. Zij zijn in staat om vakmanschap, leiderschap en inzet van hun eigen authentieke persoonlijkheidsprofiel als instrument te kunnen inzetten in de ontmoeting met deelnemers.

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!

    * = verplicht veld