Onze missie

Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis hebben we een duidelijke missie: professionals helpen leiderschap met impact te ontwikkelen. We geloven namelijk dat impact de sleutel is tot succes. Kijk eens om je heen, je herkent mensen met impact meteen. Formeel of informeel, in een individu of in een team. Bevlogen mensen die zich eigenaar voelen, autonoom handelen en verantwoording afleggen. Mensen die verandering aangaan en beweging creëren. Mensen die met anderen keuzes afstemmen op de organisatiedoelstellingen en zo bijdragen aan het succes. Het zijn mensen die leiderschap aanboren, bij zichzelf en daarmee bij anderen.

We geloven ook dat impact te ontwikkelen is. Dit begint met de fundamentele keuze “welke impact wil en kan ik hebben?” omdat je ziet “ik heb (of wij hebben) hier iets te doen!” En dan gaat het over mensen en gedrag en hierop weten af te stemmen om de ander (en jezelf) te raken, in overeenstemming met je werkcontext.

Samen in beweging

Samen in beweging vormt de kern binnen het Leiderschap Ontwikkelhuis. Dat is wie wij zijn en hoe wij willen dat onze klanten ons zien. Wij doen binnen onze organisatie wat wij buiten beloven. Hier zijn wij te allen tijde op aanspreekbaar! Dit vertaalt zich in de onderstaande waarden.

  • Samenwerken. Wij werken samen op basis van een wederkerige relatie waar vertrouwen centraal staat
  • Doen en Leren. Wij doen door te leren en leren door te doen
  • Vernieuwend. Wij bewegen ons uit de comfortzone en zijn inspirerend voor anderen
  • Onderscheidend. Wij bieden toegevoegde waarde aan onze klanten door middel van de opdrachten die wij vervullen

Wij zijn

Het Leiderschap Ontwikkelhuis is een zelfstandige en moderne organisatie die landelijk opereert. Wij bieden leidinggevenden een (tijdelijke) plek waarin zij zich zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen en waar zij met impact het verschil gaan maken bij onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat er, naast professionele aandacht en prestaties, ruimte is voor plezier en vertrouwen in elkaar. Iedereen is even belangrijk, iedereen wordt gelijk behandeld en intensief betrokken bij onze organisatie. Wij geloven in talenten die gewoon doen! Die energiek, daadkrachtig, nieuwsgierig en vernieuwend zijn en vanuit daar het verschil willen maken bij het Leiderschap Ontwikkelhuis.

Netwerk

Het Leiderschap Ontwikkelhuis gelooft in werken binnen een netwerk. Omdat samen meer dan 1 is. En omdat dit een win/win situatie voor alle betrokkenen oplevert. Samen vormen wij het Leiderschap Ontwikkelhuis. Met ruime ervaring en expertise op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandertrajecten en het begeleiden en ontwikkelen van individuen en teams. Wij hebben een sterk geloof in de potentie en oorspronkelijke kracht van het individu. Dit laten wij optimaal tot uiting komen onder eerlijke en daadkrachtige begeleiding. Onze visie, kennis en ervaring hebben wij nu samengebracht in het Leiderschap Ontwikkelhuis met als resultaat unieke ontwikkel- en groeitrajecten voor leidinggevenden. Bekijk hier ons team.