Fleuranne Boon

Op het Ontwikkelhuis komen stromen van mijn werk samen.In mijn werk geniet ik van de ontwikkeling die mensen maken. Ik ondersteun leidinggevenden, professionals en teams om hun eigen doelen te realiseren. Door de verbinding aan te gaan breng ik veelal impactvolle bewegingen tot stand bij individuen en bij teams. Met een cocktail van observatievermogen, betrokkenheid en ook humor beweeg ik deelnemers tot eigenaarschap van hun eigen ontwikkeling.Op een heldere manier geef ik handvatten voor blijvende groei waarmee u in de toekomst verder kunt.

Vanuit diverse rollen, het werken als trainer, (team)coach en facilitator voor organisaties uit uiteenlopende branches heb ik ervaren hoe belangrijk het is jezelf als instrument in te zetten. Hoe je dat doet is opgesloten in je eigen verhaal en je ervaringen. Ik ben trots op het Ontwikkelhuis!

fleuranne@leiderschapontwikkelhuis.nl
06-14427400

Kiki van den Berg

Sonja Bakker

Verfrissend, verbindend en faciliterend, dat kenmerkt mij. Ik weet uit ervaring dat wanneer mensen met elkaar verbinden, zij in staat zijn om te leren van elkaar. Ontwikkelde mijn visie op leiderschap door samen te werken met leiders. Door te kijken en te luisteren. Door leiders te coachen en te trainen. Door opleidingen en literatuur. Door persoonlijke ervaring in de rol van leider. Door vallen en opstaan.

Mijn kracht is het maken van contact door af te stemmen op de ander en de organisatie. Het creëren en aanbieden van een nieuw perspectief dat ondersteunend is aan het leerproces en de strategische doelen. Door tot de kern te komen, zonder oordeel en altijd vanuit respect. Door energie, balans en vertrouwen als belangrijke ankers te gebruiken

Ik ben dankbaar dat ik met fijne mensen mag werken vanuit het Leiderschap Ontwikkelhuis en dat ik met collega’s een bijdrage mag leveren aan de leiders van vandaag en die van de toekomst. Dit levert toegevoegde waarde voor iedereen.

sonja@leiderschapontwikkelhuis.nl
06-12630363

Kiki van den Berg

Jetty de Hoop

Enthousiast, inspirerend, scherp, betrokken, open en met een vleug humor zijn woorden die bij mij passen. Tot in mijn diepste vezels ben ik dol op mensen en gegrepen door bij te dragen aan ‘beter worden.’ Vroeger in mijn vak als fysiotherapeut, daarna jaren als leidinggevende nu in mijn vak als trainer, coach & moeder van 3 jong volwassenen.

Ik weet met passie en enthousiasme de ander aan te zetten tot leren en ontwikkelen. Heb een rotsvast vertrouwen in de kracht van individuen om richting te geven aan je eigen verhaal en dat je daarmee leiding kan geven aan jezelf. Jezelf kennen en leiden (persoonlijk leiderschap) is wat mij betreft de basis van werken & samenwerken. Mijn vuur gaat branden als ik een bijdrage lever aan leiderschapsontwikkeling van individuen en teams binnen organisaties om waardevol te zijn nu en in de toekomst en zo het verschil te maken. Ik reis graag een tijdje mee met deelnemers en gebruik de kracht van de groep om samen te ontwikkelen en te doen. Verbinden, afkijken, meerdere perspectieven, schuren leidt tot leren en verbeteren met en van elkaar.

Leren door doen, vallen en opstaan is waar ik in geloof en leef ik graag voor. Daarom ben ik zelf ook graag bezig met opleiding en ontwikkeling (Phoenix Opleidingen, Deep Democracy, Corporate Antropologie), kijk ik graag af en lees graag verhalen.

Het aangaan van het partnerschap met het Ontwikkelhuis voelt voor mij als thuiskomen. Daar waar ontwikkeling met hoofd & hart centraal staat, daar waar we in verbinding impact willen maken, daar waar de grenzen van comfort vervagen is een thuis met een voedende en veilige omgeving belangrijk. Een plek waar je mag stil staan, mag delen wat je leuk én lastig vindt, mag zijn wie je bent, spiegels hangen, mag twijfelen, mag uitproberen ….

Ik heet je graag welkom in ons Ontwikkelhuis.

LEREN & ONTWIKKELEN – SAMEN VERHALEN MAKEN – IEDERE DAG WEER

jetty@leiderschapontwikkelhuis.nl
06-54264134

Hanneke van Marle

Verbindend, open, nieuwsgierig, krachtig zijn woorden die dicht bij mij liggen. Nieuwsgierig naar wie mensen zijn en wat hen beweegt en gefascineerd door de belemmeringen die mensen opbouwen in hun leven, coach en train ik mensen op hun persoonlijke leiderschap. Ik creëer een veilige, vertrouwde omgeving waarin mensen mogen leren en experimenteren. Vanuit mijn eigen ontwikkeling heb ik geleerd mijn hoofd en hart samen te laten werken. In leiderschapstrajecten focus ik dan ook op het zo goed mogelijk luisteren naar beide aspecten: het hoofd én het hart.

Leiderschap is een bepalende factor voor de cultuur binnen een organisatie. Veel leiders werken vooral met hun hoofd en laten hun hart thuis. Dat is jammer want ook voor een leider geldt dat hij of zij gelukkiger, met meer vertrouwen in zijn werk zal zijn als hij verbonden is met zichzelf en bekend is met zijn/haar valkuilen, kwaliteiten en inspiratiebronnen. Bovendien geloof ik dat een leider effectiever is als hij eerst voldoende verbonden is met zichzelf alvorens hij/zij zich verbindt met de ander.

Na een carrière als HR professional, leidinggevende, internationaal talent manager en leiderschap ontwikkelcoach binnen grote bedrijven zet ik mijn brede expertise nu graag in voor het Leiderschap Ontwikkelhuis. Ik kijk ernaar uit je hier te ontmoeten.

hanneke@leiderschapontwikkelhuis.nl
06-15859866

Mariska van Bokhorst

Björn Ribbers

Als samenwerkingspartner, coach en trainer ben ik met plezier verbonden aan het Leidershap Ontwikkelhuis. Na een (internationale) carrière als HR Lead, HR Business Partner, Recruiter, Communicatie Manager en Product Manager zet ik graag mijn brede kennis en (leidinggevende) ervaring in om via het Leiderschap Ontwikkelhuis een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van impactvolle teams & leiders.

Luisteren zonder oordeel, observeren, spiegelen, reflecteren en sturen op procesniveau zijn zaken die ik inzet in mijn (team)coaching en begeleiding om zo beweging te creëren. Vanuit rust en veiligheid stimuleer ik de ontwikkeling van het individuele talent, het team of het leiderschap. Hierbij gaan we de lastige onderwerpen niet uit de weg om dichter bij de (eigen) kern te komen, hernieuwde verbindingen aan te gaan en de eigen (team)doelen te bereiken. Persoonlijk leiderschap en verbinding tussen hoofd en hart zijn hierbij essentieel.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

bjorn@leiderschapontwikkelhuis.nl

06-29058831

Mariska van Bokhorst

Mieke Haarman

Ik ben trots om deel uit te maken van het Leiderschap Ontwikkelhuis! Een unieke plek waarin mijn ervaring  en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling samenkomt. De wereld verandert in hoog tempo en dit vraagt om andere kwaliteiten van de Professional van de toekomst. Een boeiend thema waar ik me als consultant en trainer mee bezig mag houden. Ik krijg energie wanneer mensen zien dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Door te investeren in henzelf en de ander. Ik ben nieuwsgierig naar wat hen beweegt en op welke manier unieke talenten tot recht komen.

Met veel enthousiasme grijp ik elke uitdaging aan, altijd vanuit vertrouwen en klantgerichtheid.

mieke@leiderschapontwikkelhuis.nl
06-22168135

Kiki van den Berg

 

Mariska van Bokhorst

Gedreven, loyaal en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn achtergrond is divers: leidinggevende in de reisbranche, salesplanner en accountmanager werving & selectie. Die veelzijdigheid komt mij goed van pas als officemanager bij het Leiderschap Ontwikkelhuis. Ik denk graag in mogelijkheden en help je met plezier op weg bij vragen over al onze ontwikkelmogelijkheden. Ook coördineer ik de verhuur van onze locatie het Ontwikkelhuis, dus wanneer je belangstelling hebt in een inspirerende ruimte voor vergadering, meetings of coaching, dan ontvang ik je graag!

mariska@leiderschapontwikkelhuis.nl

06 11856945

Mariska van Bokhorst

Izaira Kersten

Als ik mezelf zou moeten omschrijven komen de woorden Intuïtief, krachtig, positief, extravert en persoonlijk   als eerste naar boven drijven. Door mijn achtergrond als actrice ben ik gewend om in de spotlight te staan. Lange tijd heb ik gedacht dat dat mijn plek was. Op het podium.  Naast mijn carrière als actrice ben ik me ook gaan ontwikkelen als trainer en coach.

Als trainer reis ik mee met de ontwikkeling van de deelnemer. Vanuit deze plek kan ik mensen aanmoedigen en begeleiden om ruimte in te nemen, grenzen aan te geven, congruent je verhaal vertellen, en het benoemen van de onderstroom in het contact. Het is pakkend en  indrukwekkend om mee te mogen maken dat mensen de moed hebben om zich kwetsbaar op te stellen en een stap maken in een nieuwe richting. Of inzicht krijgen in wat hun talent is en welk talent ze nog meer in de zon mogen zetten.

Ik ben de driejarige opleiding bij Phoenix gaan volgen om te weten wat mijn bronnen zijn en wat mijn systeem van herkomst voor invloed heeft op mijn manier van begeleiden. Zodat ik door deze bevindingen nog beter kan aansluiten bij de deelnemers in de trainingen.

Voor mij voelt het Leiderschap Ontwikkelhuis als thuiskomen. Een plek waar je mag vertragen, mag twijfelen en je kan uiten over wat je lastig vind op het werk. En hoe je dat kan ombuigen naar communicatie met impact, invloed en effectiviteit.

Kiki van den Berg