Impact de sleutel tot succes

Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis hebben wij passie voor leiderschap en kennen we het klappen van de zweep. We bundelen kennis en persoonlijke verhalen tot praktische inzichten, helpen je om je potentieel te ontdekken en in te zetten in relatie tot de ander en binnen je organisatiecontext. Daarnaast leggen we verbinding met de nieuwste inzichten, methodes en technieken rondom jouw werkcontext. Denk aan financiën, HR of verandermanagement.  Leiderschap met impact leer je niet alleen uit een boek. Inzicht, ervaren, theorie en toepassen is de krachtigste combinatie voor groei.

Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis hebben we een duidelijke missie: professionals helpen leiderschap met impact te ontwikkelen. We geloven namelijk dat impact de sleutel is tot succes. Kijk eens om je heen, je herkent mensen met impact meteen. Formeel of informeel, in een individu of in een team. Bevlogen mensen die zich eigenaar voelen, autonoom handelen en verantwoording afleggen. Mensen die verandering aangaan en beweging creëren. Mensen die met anderen keuzes afstemmen op de organisatiedoelstellingen en zo bijdragen aan het succes. Het zijn mensen die leiderschap aanboren, bij zichzelf en daarmee bij anderen.

We geloven ook dat impact te ontwikkelen is. Dit begint met de fundamentele keuze “welke impact wil en kan ik hebben?” omdat je ziet “ik heb (of wij hebben) hier iets te doen!” En dan gaat het over mensen en gedrag en hierop weten af te stemmen om de ander (en jezelf) te raken, in overeenstemming met je werkcontext.

We geloven ook dat impact te ontwikkelen is. Dit begint met de fundamentele keuze “welke impact wil en kan ik hebben?” omdat je ziet “ik heb (of wij hebben) hier iets te doen!” En dan gaat het over mensen en gedrag en hierop weten af te stemmen om de ander (en jezelf) te raken, in overeenstemming met je werkcontext.Bewaren