Vergroot de effectiviteit van je team

Succesvolle teams maken succesvolle organisaties. Een team vol topspelers betekent niet automatisch een topteam. Een effectief team weet elkaar aan te spreken op taken en verantwoordelijkheden en is zich bewust van elkaars talenten. Om tot een topteam te komen is het van belang dat er naast aandacht voor individuele ontwikkeling ook oog is voor teamontwikkeling.

Team Transitie Methode

Deze methode is erop gericht om de vaardigheden persoonlijk leiderschap, stijlflexibiliteit, dialoog vaardigheden en het geven- en ontvangen van feedback verder te ontwikkelen. Deze vaardigheden stellen alle teamleden in staat om een hulpvraag te durven stellen en om teamdoelen na te streven. Met de Team Transitie Methode haal je maximaal rendement uit je team en zal de curve van succes flink stijgen!

Certificering Team Transitie Methode

Succesvolle teams maken succesvolle organisaties. Als Team Transitie Facilitator help je om volwassen en professionele teams te bouwen waarin men écht zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en goed samenwerkt. Waarbij iedereen er op gebrand is om het beste uit nieuwe situaties te halen. Door de principes van systemische teamdynamica je eigen te maken ben je in staat om het maximale uit teams en organisaties te halen.

Meld je aan voor het certificeringsprogramma. Je wordt door een ervaren trainer opgeleid hoe je een transitie faciliteert en diepgang brengt in de dialoog. Je leert de achtergrond, het kader en tal van ervaringsgerichte werkvormen uit de methode.

 

Intervisie methode ‘Anders Denken’

Intervisie is een bewezen methode om de betrokkenheid en deskundigheid van teams en individuen te bevorderen. Maar hoe zorg je er nou voor dat de intervisie bijeenkomst niet uitmond in een klaaguurtje of veredelde koffie-afspraak? De intervisie methode Anders Denken bied je een methodische aanpak waarbij iedere deelnemer in staat wordt gesteld om nieuwe mogelijkheden te creëren rondom het vraagstuk.

RealDrives

Leer je persoonlijk drijfveren kennen en die van je team. In hoeverre passen jij en je team je gedrag aan aan jullie omgeving? Wanneer is dat effectief en wanneer juist niet? Leer je eigen gedrag en dat van je team kennen én begrijpen.

Expeditie Leiderschap

In deze expeditie gaan de deelnemers op onderzoek naar zichzelf; hoe verbinden zij zich aan de strategie van de organisatie en wat is er nog nodig om ‘binnen’ daadwerkelijk te doen wat ‘buiten’ wordt belooft. Door er achter te komen welke instrumenten zij al in huis hebben en wat er nog ontwikkeld moet worden, krijgen de deelnemers een concreet plan hoe zij als leider meer impact kunnen maken en van grotere waarde kunnen zijn voor het team en de organisatie

Teamontwikkeling op maat 

Elk team is anders en staat op in een ander punt in haar ontwikkeling. In co-creatie kijken wij graag samen met jullie wat er al is en wat er nog nodig is om tot een effectief team te komen.

Agile Teams

Als Agile team wil je effectief samenwerken, zowel binnen je team als buiten je team. Hierbij is het essentieel dat je met elkaar kunt benoemen wat er in de onderstroom speelt en elkaar hierop aan durft te spreken. Zodat je wendbaar blijft en op tijd koers kunt wijzigen.